Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett spel i flera akter


Vem gör vad och varför

Ett drama som får
människor att reagera
och agera.

Vad spelas upp för att skapa
reaktioner.

Rädslor, underkastelse, genomförande

Första akten
Vi hade nyss en pandemi som
fick de flesta att ta sprutan som sas
inte bota men rädda från svår sjukdom.
Propagandan flödade genom etern hur
och vad du skulle göra för att
hjälpa dig själv och din medmänniska.

Andra akten
Från infektion till invasion

Kriget övergår från biologiskt
till fysiskt.
Bilderna föder samma rädsla som
i akt 1.
Alla följer bilder och ord globalt!

Hoten är kan inte kontrolleras och
skapar samma rädsla och medkänsla
kring alla bilder som påverkar vårt
psyke.

Inflation, allt blir dyrare...

Friheten blev kort! Energikris gör
att vi fortfarande är begränsade.

De globala krigen omfattar hela
planeten. Nätverket och nervbanorna,
är ihopkopplade och påverkar hur vi
ska tänka och agera.

Akt 3.....?

Vem gör vad och varför?

Du måste förstå historien för att
se och bli medveten om vem, hur,
och varför!

Makt och kontroll!

Styrningen är Psykologisk!









Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-01 22:53



Bookmark and Share


  Thylacine
Det blir många akter i denna otrevliga pjäs fram till år 2030.
Bra text!
2022-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-03-02

  Kungskobran VIP
Vi lär oss aldrig.
2022-03-02

    ej medlem längre
akt 3 är agenda 2030: "you will own nothing, you will have no privacy, and you will love it" - the girl who sold the world (ida auken, WHO)

https://twitter.com/wef/status/813869325635424256
2022-03-01
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP