Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska allt köras i botten..


Nu går storsläggan

Först pandemin.. stanna hemma
Elbrist.. spara på elen, släck ner
Drivmedel.. sluta resa
Matpriserna ökar... ät mindre
men
Insprutningen av vaccin mot c19 är fortfarande gratis!

Halleluja!

Vi är i den nya världsordningen!








Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-14 20:34



Bookmark and Share


    lydriket
https://odysee.com/makthavarna-du-aldrig-valde-dokument%C3%A4r:77f0d08d1d4d7f5df7a495e17940e2c3f0e3f5c7

De är helt öppna med sin plan.
2022-03-21

  rostspik VIP
Halleluja!

Vi är i konspirationernas hamsterhjul!
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP