Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vidundrens väg




han har en land av
spädbarnsdöd, din djävul
dit leder han dig över bentäckta golv
förbi trekäftade hundar med tänder av blod

flygfåglar, stingrockor och svarta valar
flyger som fåglar i skyn och på
marken hackar korpar i
marors lik

porten är ett svart
hål genom en mur av de sinnessvagas
ögonglober, av nerver tvinnad ett
draperi att gömma allt där bakom

hans klor gräver
gångar i din nacke, fluglarver
kravla däri, längs vildingarnas och
vidundrens väg går ni nu med blod på fötterna

fotspåren kvar på
marken att visa er väg
så alla demoner kan följa med
vansinne ringandes i öronen

framme, han tvingar dig
på knä, sträcker ut din tunga
lägger där en liten bit av helvetets
eld, den bränner ett hål rakt igenom





Fri vers av Turid
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2003-11-25 21:44



Bookmark and Share


  Niklas Holmgren
Vackert ^_^
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid