Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt ska ner till botten för att transformeras om till teknikhjärnan.


Samhällsförändringen rusar som en tornado

Vakna innan det är försent.
Du ska betjäna tekniken genom
knapptryckning.
De mänskliga mötesplatserna ska bort.
Senast idag hade jag ett ärende till Ikea där fanns inte längre några kassabiträden utan
knapptryckning var det som gällde. En tjej sprang runt som ett torrt skinn för att lotsa alla förvirrade själar.

Kontrollsamhället där du bara blev en siffra är här och det gick fort.

Ska alla jobba bakom kulisserna, producera
sopa vägen för de som styr dina behov som
blivit maskinvara.

Läkemedel kommer att finnas tillgängliga för att dämpa din ångest och bara bra om du transformeras till en zombi.

Förda bakom ljuset genom makt och kontroll och inlåsta genom ständiga begränsningar för att gå med på räddningen som är totalitär!




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-24 12:58



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Nog för att jag håller med om vikten av mänskliga mötesplatser och otyget med självscanning istället för vanlig kassa.
Men det handlar inte om nån dunkel konspiration utan om att varuhusen vill rationalisera och spara in på personal.
2022-03-28

    lydriket
Jag tror att dina texter når fram till fler och fler SVT-konsumenter som upptäcker att SVT-bilden av Sverige och det riktiga Sverige går i tilltagande otakt.

Nu när vi fått den nya 8-klövern i riksdagen (Nato, EU, vaccinvansinne, censur, bränsleskatter m.m.) behövs svenska folkets omutliga motkraft.

https://knapptryckarna.se/
2022-03-28

  Kungskobran VIP
Du är bara en liten knapptryckare
min lille vän
Så tig och ge dig hän
i denna underbara knapptryckarvärld
för vad den nu är värd
2022-03-25

  lodjuret/seglare VIP
Det viktiga är inte existens utan procent, annars kunde lyckohjulet ha vänt, tidskriften o boken sades vara på ut, men i affären syns just raden av dem utan slut, tänka sig att kunna höra eller bara något kän(n)t...



2022-03-24
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP