Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en av mina vänner, vet hur du känner dig.


Skitoceanen

Ännu ett kalas

Le

Var trevlig

Låtsas som du inte vet hur de tänker

Alla tårar de orsakat har fyllt en Skitocean

Och jag vill inte vara på samma strand som dem, någonsin mer

Men kom ni, Hälsa på

Spela ert falska spel

Jag kommer att le

men att jag tänker på er i kvicksand

är inget ni behöver veta

men då får ni ett äkta leende från mig

fast jag vill ha er tillbaka på er sida av er Skitocean...




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-02 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP