Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropps smed

Under dina händer
Smider du mina kurvor
Formar du mina begär

Lägger längtan i mina ådror
Och blickar in i min själ

Sätter din röst i mina tankar
Gör konst av min kropp

Smakar kyssar

Av sann åtrå

Tar

Ger

Till det
Vi

Blir




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-04-21 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP