Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid strandens kant

Naken står jag inför dig
Efter ett dopp i det kalla vattnet
Min blick är i din
Varma känns dina sökande händer
Huden knottras under din beröring
Du smeker mig varm
Kysser mig
Viskar ord av ömhet i mitt öra
Vi älskar vid strandens kant
Under den bara himlen blir vi
Ett oss




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-07-28 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis så ska det vara när allt är som bäst…
2022-08-29

    ej medlem längre
Så vackert.
2022-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP