Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rudolf

Med blick mot vintern.
Gruset under mig så vitt.
Blundar och längtar.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-10-25 15:37



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Han med röda mulen....?
2022-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP