Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man idag manipulera vädret?


Vädermodifikaton!?

Vädret har blivit lite upp och ner. Temperaturen växlar så snabbt . Igår kväll minus 17 grader och just nu minus 8 grader. Upp och ner som en jojo!
Alltmedan elpriser följer med i denna isdans!
Inget nytt under solen , Forskning för att kunna förändra vädret har pågått se
1800 talet!

Klimataktivisterna är vasaller som håller igång ekonomic forums agenda genom skuld o skam propaganda! Vad är sant och vad är falskt!?

Forskare kommer att diskutera att förändra vädret med laser och skapa konstgjord blixt. Inom ramen för Världsmeteorologiska organisationen som ska organiseras av universitetet i Genève, kommer forskare från hela världen att träffas nästa månad för att diskutera förändringar i vädret med laser och skapa konstgjorda blixtar.

Förändringenstid är här!
Storhetsvansinne att tro sig vara universums trollkarlar!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-12 08:01



Bookmark and Share


  Koloristen
"Klimataktivisterna är vasaller som håller igång ekonomic forums agenda genom skuld o skam propaganda!"

-En knockout i de självgodas stinkande gristrynen!
2022-12-13

    lydriket
Väder och vaccin för världsherravälde.
2022-12-13

  Kungskobran VIP
Det skall du veta
nutidens skam heter Greta
2022-12-12
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP