Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulor av morotskaka

En flirt med orden.
Passionens textrader.
Förälskelsens dikt.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-01 22:42



Bookmark and Share


  Miley Cyrus Simp I
ååååh morotskaka

de va så längesen... O_O

blev bjuden på

passionsfruktmangote

så underbart gott!

vi prata i flera...

ja, va nästan en hel dag

vi pratade nästan i munnen på varann

hela tiden men det funkade ändå?

sen skäller jag på henne (grevinnan)

att hon är så insyltad i stereotyper

då tystnar hon en stund

ser en tår falla

och hon säger blygt

"men jag är ju gammal,

förstår du inte det?"

har inte många vänner

men de som är kvar nu

betyder något speciellt

min syrra har stalkat mig på nätet

sen 1995

ja, hon har sina problem

men jag älskar ju henne

för hon är ju min syrra? <3

blodsband...

har du kollat på dina armar

om du har vallonmärket?

det är ett horisontellt veck

kolla om du hittar det

mina teori om det

är att vi valloner

jobbade under jord

med svärd och rustningssmide

och allt man kan behöva metall till

så det va innan "människan"

(älvorna och alla väsen på den tiden)

hade "upptäckt" elden

så innan kurderna till och med

sen kom det nån jesus till jorden

en riktig förståsåpåare

och skulle styra och ställa

så han kastade ut oss ur

middle earth

vi kallades dvärgar förut

vi hade respekt bland alla väsen

men nu säger de bara

"rödtopp" efter oss hela tiden....
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP