Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläddra

Jag har tappat räkningen
hur många gånger jag har vänt mitt blad
och varje gång som jag vänder
så viks mina hörn
alltid samma blad,
i samma hand

Så alla mina hörn har små fina linjer
frustrerat överlappande varandra
aldrig samma linje, aldrig samma hörn

alltid samma blad,
i någon annans hand.




Fri vers av Setsunai
Läst 68 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-01 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Setsunai

Senast publicerade
Silkespapper
Bläddra
* Se alla