Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom an, jag är redo :)


VÅRVITTRING (haiku)

Vägen bär hemåt

Jag bär apotekspåse

Björken bär hängen




Bunden vers (Haiku) av MaLo VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-02-11 22:21



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Kom an. Med apotekspåsen.

Fortsätt, fortsätt.

Snart är det vår.

Så tänker jag varje gång jag bär min nyutskrivna apotekspåse.
2023-02-12

    Askanden
antingen bor du i spanien
eller har du väderkorn som en blodhund

här huttras det
2023-02-12

  Larz Gustafsson VIP
"När jag glider neråt stan har jag vittring på gång..." (Magnus Uggla)
2023-02-12

  Kungskobran VIP
Jag bär mitt idiom
som ett bärigt axiom


2023-02-12

  Cikoria Blå VIP
Det är också ett vårtecken...om än inte ett så välkommet.
Bra koncentrat av denna vårolägenhet.


2023-02-12

  Sparvögat VIP
Vårens budbärare ~ så väl beskrivet…
Stor skönhet bär allergins skugga
för vissa…
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP