Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PTSD.


40 000 (limerick - SRF)

En flock i svart skrud har landat på sin destination,
en skränig häckningsplats med en och annan ölstation.
Det viftas med paret pek och lill
och sen när ölen har runnit till
får det köas halva kvällen till en bajamaja-tron.

 




Bunden vers (Limerick) av MaLo VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-06-04 06:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kort väl beskrivet om sånt
som är livets krets-gång
Ifyllnad påfyllnad och
avfyllnad?
;)


2024-06-05

  Kungskobran VIP
Kul
2024-06-04
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP