Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


Vårens tid

 



Kom längtan~kom himmel blå~kom vackra vår
och låt mig så omfamna er

Låt hav i mig flöda som strömmar av ljus
som vattenfall i oändlig natt

Ett kungarikes himmel blå~ett kungarike av hav
sänder så lyckan till mig

Och ger mig vårens gåva
som fåglar i himmelens sång

 

 




Fri vers (Fri form) av Sparvögat VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2023-04-12 06:38



Bookmark and Share


  Susen VIP
Du skriver så vackert om våren, den underbart spirande skönheten som vaknar nu. Gillar mjukheten, den positiva tonen. Dina ord är som en gåva
2023-04-16

    Lars Gullberg
Så vacker poesi, din poetiska ådra.. Du skulle tillhöra dom riktigt stora poeterna i vårt land. Du skriver med gammal hederlig stil. Ditt språk så som stora verk skrivits.




2023-04-14

  Peter G VIP
Vårens tid är alltid nåt speciellt, nåt speciellt vackert och underbart; precis som din dikt där du fångar känslan och upplevelsen av denna vackra årstid!

2023-04-14

  Eva Langrath VIP
Vacker böljande vårdikt.
2023-04-13

  Eva Helene VIP
Så innerligt vackert du skriver och bildsätter här!
2023-04-13

  MaLo VIP
Ett vackert alternativ till Ronjas vårskrik!
2023-04-13

  Kajan VIP
En närmast lyrisk bön, som går i uppfyllelse. Här finns en storlagen, men ändå ödmjuk ton, och mycket fint är det.
2023-04-12

  Margit Grell VIP
Fin hyllning till våren,
en lovsång!
2023-04-12

  Ninananonia VIP
:) Vackra ord...i vårens tid
2023-04-12

  Anya VIP
En så vacker bön. Tack för att du bjuder på denna. Tycker om hur tron kikar fram mellan raderna.
2023-04-12

  Olof Lagerhorn VIP
En bön som i vackra bilder ber våren
öppna sin scen, bjuda oss att träda
in, och ta del av dess gåvor.
2023-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Vackra och längtansfulla ord vilar i din fina text.
Väl valt foto.
2023-04-12

  Öknens Ros VIP
En riktigt vacker vårdikt, sprudlande glädje och fåglars muntra sång. Fint!
2023-04-12

  Solstrale VIP
En önskedröm i din gåva till dig som ock bli en gåva till mig!
2023-04-12

  Vindsvala VIP
Drömmar i soluppgångens tid, våren är längtan till ljus, till frihet och glädje. Nyfödelsens tid när livet spirar på nytt.
Vacker dikt och bild!
2023-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP