Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni smakar på samma sätt

Göra samma saker och jag hatar det.
Försöker hålla mig samman i sängen.
Vill njuta, tvingar mig.
Tror att allt är så här på riktigt.

Tills nu.



När jag träffat dig




Fri vers av Elsa
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-08-13 03:06



Bookmark and Share


    pladask
mm, att någon person eller händelse ändrar på vad man trodde var på riktigt, hur man trodde att saker och ting skulle vara. läser jag.
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa