Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrar

Bryter tystnaden.
Pärlugglor glittrar så som vita tigrar.
Inte för att jag förstod.
Snarar för att jag var en annan.
Tänkte drömma mig bort.
Nattduksbordets tomma glas.
Porslinsdockans blick ser igenom mig.
Vindstilla hybris på catwalkens scen.
Tar för sig av livet.
Som jag en gång gjorde.
När ska regnet åter flyga.
När ska rosens doft återvända.
I min väntan.
Jag såg en humla.
Passera förbi mig.
Som om jag inte fanns.
Så är det kanske.
Fastän det är jag.
Som är humlan.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-19 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP