Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full-måne

Jag grumlar
över alltings belägenhet,
huvudet sitter på en kvast
som har sopat undan alla röster,
under mattan.
Där finns det damm
och där finns det grus,
en del tankar och
om du lyssnar riktigt hårt,
ett störande
jävla brus.

Jag
har försvårats
med åren,
jag är alltid full
under månen,
halsar livet ur
dagens tyngder,
så lättar molnen i glaset.

Jag har gråtit mina drömmar
till sömns,
gnolat bort skammen,
med rena linnedukar,
och brukat sammet
för att badda brotten,
och linda
min kärlek,
i kroppen.




Fri vers av Sofia KV
Läst 109 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-06-02 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia KV
Sofia KV