Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inventering.

Sovit,
vakat och vaknat,
längtat,
saknat.
Fri,
tom.
Gråtit,
skrattat.

Otålig,
rastlös,
rotlös,
grundad,
grundlig,
ilsken,
orolig,
rolig.

Förvånad,
förtegen,
pratglad,
magstark,
hudlös,
hutlös,
mystisk,
självklar,
självskriven,
utgiven,
avriven,
måttlös,
förlöst,
förlist.

Sluta stirra över räcket,
det sjunker ändå längre
och längre ner.




Fri vers av Sofia KV
Läst 100 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-03 20:33



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
I vanlig ordning stilsäkert.
2023-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Sofia KV
Sofia KV