Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dvalan

Jag sa till dig,
vi kommer att klä dina ord
tillsammans,
i vackra tyger,
överrösta dem
till toner av pianon ,
gapiga kanon
och när inte det längre fungerar,
gömmer vi allt under min krinolin,
där du kan spela upp allting på
theremin,
violin,
ditt favoritporslin!

Jag sa,
jag sitter uppe sent
och gnuggar salt i såren,
det läker säkert bättre om våren,
men jag har en säng
i din sägen,
där dvalar vi
sömlös sömn,
sover ruset till ro

den som vänder sig först om
är en saltstod!




Fri vers av Sofia KV
Läst 112 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-06-06 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia KV
Sofia KV