Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängarna

Smog, endast svart smog.
Rör vid mig som ingen annan.
Lutar mig framåt och finns.
Lutar mig bakåt och minns.
Håret så rufsigt fritt.
Läppar av sammet.
Omfamnar lupiner som om de vore mina.
Där jag är.
Den jag är nu.
En spegelbild av tystnad.
Låter det vara så.
Tills dess stadens stjärnor blomstrar.
En knippe verklighet i fång.
Att leva bland ängar av drömmar.
Naken.
Nästan hel.
Iallafall.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-13 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP