Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkta ärr


Jag vandrar i skogen vilse och förlorad
Jag drunknar i hav av egen skapelse
Jag ramlar djupt i det vakuum kommit
Jag plågas av blad som känslor skurit

Skillnad är jag vandrat länge nu
Skillnad är jag simmat långt
Ur kommen från mörker i vakuum
Ärr som åar läkta av tid i ljus




Fri vers av Johansson J George
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-14 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johansson J George
Johansson J George