Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nisse i Pelarbacken

Du med din skräddarsydda kostym
och ditt cigarettmunstycke
konstnärshåret långt i nacken
all den mörka och vackra musiken
mellan borden
där biljetten med ett önskemål
om att träffas
hittar sin väg

Och här sitter jag nu
hundra år senare
på en balkong
med utsikt över liv och död




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-06-19 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP