Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


famn /porträtt

 

 

 

Hon sa, jag vill vandra en fuktig natt

låta våtängar om mina fötter

tända bloss för evig tro

minnas mina egna rötter

 

Stilla föll natten i dagsken ljust

Hon fann sin vila åter.

och sälgen höll sitt hänge över

Den där kvinnan som äntligen gråter.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-22 19:20



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Sällsam e din dikt
viskar
och sprider
tankar lik mina ...
medan sälgen gråter.
2023-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP