Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens berg

Du är

redan här där du är

Tystnaden sjunger i gränslös frihet

bland stillhetens                varma trygga berg

Här blommar naturligt livets och skönhetens färg

En bergsjö ligger underbart spegelblankt klar

I ljuset från visdomens gryning

finns inga skuggor kvar

inga sinnen bullrar

längre av begär

glädjen

bara

är

är

är

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-25 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP