Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du såg mig blomma ut

Du såg mig

Precis så som jag var

Nära såg du
Hur jag blommade ut
Inför dig

Du fick mig att känna

Djupet
Längtan

Den jag förmedlade dig

Mitt i den session
Som virvlade i min fantasi

Som kändes så verklig
Att jag kände dig

Hur du rörde dig

I mig




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-08-07 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP