Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotoalbumet

Delar de minnen
som en gång tillhörde mig
nu endast stjärnstoff.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-14 14:24



Bookmark and Share


  animan VIP
En välkomponerad haiku!
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP