Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Esther och stjärnorna


Hon öppnar sin dörr och stiger ut i mörkret. Hon blir stående en stund för att vänja ögonen vid stjärnorna som äger sin stund. Så sitter hon i natten. Det river av längtan i hjärtat och sinnet.Kinderna blossar och tankar slår ut. Hon älskar denna plats tänker hon medan skuggorna breder ut sig. Det kyler längs de bara benen men hon motstår trotsigt filtens omfamning ännu en stund. Allt är sommar, stunden är natt och hon är den hon är.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Elaine.S VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-08-19 08:45



Bookmark and Share


  animan VIP
En plats där stjärnorna får lysa i all sin glans är ett ställe där man gärna skulle vilja tillbringa en stund. Altair, Deneb och Vega - sensommarens stjärnor!
2023-08-19

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om en stunds lugn och eftertänksamhet under den eviga stjärnhimlen.
2023-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Kommer att tänka på:
https://www.youtube.com/watch?v=EsifHQ63vvs

Och "Be what you are", som nordirländska punkbandet Stiff Little Fingers sjöng.

2023-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP