Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tyngden runt halsen


Han hängde
sitt halsband 
om hennes hals 
med orden

Du rubbar min världsbild




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-28 06:47



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Mångtydig dikt! Rubriken ger antydningar mot att detta kärlekssmycke blir en boja.
2024-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP