Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Livet känns särskilt


Innan svaret kunde nå fram
till hennes läppars uttal så 
vände hon sig först i hopp
och tvivel. Hon fäste sin blick 
så långt fram att nuet inte fick
plats. Inte för att det gör någon 
som helst skillnad.
Allt kommer ifatt, det är inget 
särskilt med det. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-07-02 11:36



Bookmark and Share


  animan VIP
Ibland kan man tycka sig vara odödlig, men så är det ju inte. Livet kommer alltid emellan, med döden i släptåg.
2024-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP