Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsagd och Uppsagd


Säga upp och gå vidare
Titta upp och stå kvar 
Se upp och behålla sitt allt 
Ta upp det som behövs
Fyll upp livet
Gräv upp lite jord
Häll upp lite kaffe
Kom upp på fötter
Rada upp alternativen 
Vinkla upp persiennen 
Möta upp en ny dag 

Uppsagd 






Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-07-03 11:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin dikt i korta meningar som ger rytm ochctempo. Sitta raden som ett knytnävsslag.
2024-07-04

  Carpe Eleonore VIP
Känns igen…kloka ord! Hjälpte mig att vinkla min persienn…
2024-07-04

  animan VIP
Upplagt …
2024-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP