Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väljande


Jag väljer sida precis närsom 
för att det passar mig. 

Jag skyller på åldern eller 
vishetens klara låga. 







Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 14 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-07-01 02:16



Bookmark and Share


  animan VIP
Man behöver inte skylla på något för att motivera sina val, bara det känns rätt.
2024-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP