Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överfall


Regn av obarmhärtig karaktär 
Rinnande strilar över väg
Piskande hav i möte med bleka kinden
Hårtestar som rymmer 
En pir som möter mängder 
En trotsigt öppen jacka 


 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-06-03 06:48



Bookmark and Share


  animan VIP
Påminner mig om ”Den franske löjtnantens kvinna”
2024-06-04

  Koloristen
Wow! Tänker på våra vågade nordiska kvinnor som möter våren och sommaren med storm.
2024-06-03

  Larz Gustafsson VIP
En vild dag!
2024-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP