Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kantat

 

Allt syntes så fyrkantigt
papperslappen,
datorns begränsningar,
själva rumsuppfattningen
som inte tillät centrering

Dagens datum i en tidsram 
av begränsade timmar

Allt syntes så fyrkantigt 
när persiennen vinklades
ut mot trädgårdarna och 
vägsträckorna

Mobilen ligger stelt stilla,
med den kan man lämna 
eller ta emot men den är 
inget skydd mot det som 
trängs på en insida







 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2024-06-03 07:35



Bookmark and Share


  Maja Ivan
jag tyckte om hur orden liksom vecklades ut och gav varandra en riktning för att få grepp om själva helheten.
För mig sträckte de ut sig för att synliggöra en känsla av mobilernas otillräckliga världsbild. skönt att reflektera kring. tack!
2024-06-25

  Fredric
inåt, vackert...
2024-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Ramar är till för att hängas.
De underlättar för målningarna.
2024-06-09

  animan VIP
Ramar är till för att sprängas!
2024-06-04

    Sefarge VIP
"Mästerlig" lyrik
Som verkligen
"tränger" sig
in o berör!
Bravo!
;)
2024-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP