Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med fötter som kräver mer

 

Jag vandrar inom mig 

Tills jag kan vandra som jag vill 






Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-07-01 10:04



Bookmark and Share


  animan VIP
Ibland kan även inre strövtåg leda till nya upptäckter.
2024-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP