Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över min tid

 


Det var som om mina stulna timmar
blev bortslösade när jag med den allra
största tillit hällde ut dem för dig att äga.





 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-07-01 02:58



Bookmark and Share


  animan VIP
Sånt är inte lätt att veta i förväg.
2024-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP