Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto / Konstnär Susanne Demåne


Som om pulsen söker asyl

 


Hårt slaget vandrar hjärtat


vidare med sin behållare


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-20 09:15



Bookmark and Share


    Bosseg02
Såhär vill jag också kunna skriva/uttrycka mig...

Tack
2023-08-24

  Kungskobran VIP
Bättre hårt slaget än hjärtlös
2023-08-21

  animan VIP
Det syns inte utanpå …
2023-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP