Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(redigerad version)


Ännu finns det tid

Jag lägger mig i fuktigt gräs
skådar mot en sjärnklar himmel
finns en text om en måne
som håller ensamma själar
sällskap

Ibland är jag böjd att hålla med
om att månen är min enda vän

Där i fuktigt gräs ligger jag
och begrundar det liv
som var

Ännu finns det lång tid kvar
att måla livet klart




Fri vers av Patrik Valler
Läst 2385 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-08-16 02:48



Bookmark and Share


  Neal VIP
underbar dikt !
2006-08-17

    Dandelion
Vackert! Kan lätt föreställa mig hur jag ligger där och tänker med månen.
Hade kanske funkat ännu bättre om du delat upp även första stycket i två, hade gett mer tyngd åt "finns en text om en måne som håller ensamma själar sällskap". Så hade känslan av att du inte var ensam i din vänskap med månen blivit tydligare.
Tack!
2006-08-17

    inmeddiginålsögatkamel
Jag älskar månen:)
Känner det fuktiga gräset mellan fingrarna.
Jättebra! Grattis till stjärnan
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler