Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina första dikter som jag skrev för 2 år sedan när jag började skriva poesi


Dikt - Aurora

Hon är laddad, som en elektron
Hon höjer sin fart i sorg
Utstrålar sådan energi i magnetosfär
Kraschar i atmosfär
Ur den krasch, dina ögon fått
Sin smaragdgröna glans
Låt mej bjuda dej till dans

Aurora, du förstår mej
Jag rodnar om morgonen
Och lyser om natten
Aurora, du når mej
Jag blir omfamnad
I din glans
Du vet att jag
Dras till din charm




Fri vers (Fri form) av Arvid Karlsson VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2023-09-05 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP