Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blivit anklagad för saker jag inte gjort. När jag satt där och blev anklagad, skrev jag dessa ord:


Ord skapade under rättegång

Vi är inte en och samma
Våra ord är inte sanna
Min min visar det jag inte sa
Dina ögon berättar vad du vill ha

Utan dig har min värld färg
Som en sårad bäver vid ett berg
Bygger ett bo vid en damm
Du tror du är ett sårat lamm

Men du vill inte leva trygghet
Du leva ensam i ensamhet
Tror du är tuff och självsäker
Utan dig är det jag som läker

Träd växer ur jorden
Du litar inte på orden
Toner är ord utan mening
Utan dig öppnar hjärtats rening




Bunden vers (Rim) av Arvid Karlsson VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-15 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP