Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enstämmig

Allenast
om mig själv
Mol Allena
Skenar stråken ibland stråkarna,
Mig spelar man på träet, er på stråna
som sig bör
?% av befolkningen.
ÖVERALLT människor
Över allt människor
grupperingar,
Samlingar,
Folkhoper,
Ihopdragningar
Sammankomster,
ORKESTRAR
Ni förstärks!jag försvagas
Jag Jag Jag Jag Jagen Jagen !
Jag Går som förlorad i era jag, Utan vi.
Fel-stämd
Ostämd!
Ni spelas felfritt,
Jag spelas omstritt
Ni spelas Tra la la la
Jag spelas al al arT
Ni famlar efter noterna!
…jag spelas efter -eget gehör-




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-21 15:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Detet, jaget och överjaget,
”Härskaren” detet vinner alltid över ”jag vill” överjaget, jaget hamnar alltid i underläge.
2023-10-22

  Skatflickan VIP
Ja.
Jag stämmer in. känner in. samma toner. samma enstämda toner. Över ALLT människor, varför vill vi, behöver vi vara ÖVER allt..ÖVER allting...?

jag hör dej.
2023-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska