Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en stor saknad av en bästa vän


saknar oss

Jag saknar ditt sätt att hålla om min krop
Allt jag kan tänka på är du och hon
Jag vill spola tillbaka tiden till när det var du och jag
Men din kärlek är inte mej längre
Du var allt jag kunde känna, drömma
Jag kunde höra dina andetag när jag andades
Mina ord blev dina
Kärleken jag kände var din




Fri vers av Systrar
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-08-17 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systrar
Systrar