Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Syn, skimret, faller. Tre ord som jag fått av Liktenelegi att göra en liten dikt av på totalt 21 ord. Stafetten skickas vidare till Gunwale.


Frostflingor (Stafett)

 

För min inre syn

ett minne

av den första snön.

 

Skimret från frostflingor

som faller mjukt

och landar på min fönterruta.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-22 21:02



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Vacker och okonstlad dikt
2023-10-23

    Lena Söderkvist VIP
Skirt, skört och skönt.
2023-10-23

  TrollTörnTrappan VIP
Snö blev skön association från de fådda orden!

...och "frostflingor" kan vara fantastiskt fina, ja, särskilt när de är de första....

2023-10-23

  Nina Nightwish VIP
Riktigt vacker text! Bravo!
2023-10-23

  Gunwale VIP
Så vackert! Just den första snön påverkar sinnet så starkt!
Jag förknippar den med en känsla av högtidlighet.
2023-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP