Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid saltvattenhorisonten

 

Vid saltvattenhorisonten

rinner tårarna över kanten.

Sommarregnet faller stilla

och ljummet ned för kinderna.

 

Det här är min egen fight

att utkämpa, helt ensam.

 

Det är min egen sak

och om jag inte gör det,

så kan jag lika gärna dö,

här och nu. Vem bryr sig?

 

Det här är min egen fight

att utkämpa, helt ensam.

 

Vid saltvattenhorisonten

rinner tårarna över kanten.

Sommarregnet faller stilla

och ljummet ned för kinderna.

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-06-29 23:02



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Livets skola är de sorger som oundvikligen drabbar en. Sant att kampen är ens egen. Fint skrivet.
2024-07-01

  Gunwale VIP
Någon måste utföra varje kamp, och ibland är någon ”jag”… Och även om man är ensam om just den kampen, går det att berätta om den! Och då skapas något viktigt (även) för andra!
2024-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP