Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ååå du är bara falsk!

Hurså!?
Hur kan du skriva så detaljerat om du är så ”full” när du skriver?
Efterkälken?
Va?
Tanke, menar jag
Aha!
Men hur kan du minnas allting och samtidigt inte minnas i din text? Du e ju bara falsk!
Okej!
En tönt!
Aha.
Hur kan du leva med dig själv?
Vem säger att jag gör det? Jag påropar förtal i så fall… OM någon går runt och sprider lögner om mig, om att jag kan leva med mig själv, då tar jag tag i min advokat med en gång alltså…
LUGN!
NÄ!
DET VA ETT SKÄMT!
DU ÄR ETT SKÄMT!
SLUTA!
NÄ!
HELVETE!!!
okej, haha
Jävla potsork.
Vad är en potsork?
Vad är en vad då?
Potsork?
Det är en, de e em… äsch fakk skit ner dig!
men för att svara på frågan, eller påståendet eller vad de nu va... Det är falskt, och det är inte det.
Okej?
De är saker jag genomlevt tillräckligt med gånger att jag kan skriva ner det ur minnet. Så klart är det inte skrivet i det ruset, eller är en exakt i detalj återberättandet av en specifik händelse, utan snarare en mix av flera gånger, fast ibland är det inte det...
SOm när då...
Den jag skrev om när jag pissade ner mig....
Aha när du rökte på...
Japp.
Så den va riktig.
Det va det.
De är det här som är så jävla skumt med dig...
aha.
Det är ju precis sådant som man önskar du ljög om.
jo, Khaled blev ganska ledsen.
för DIN SKULL kukhuvud!
aha, finns inget jag, eller mig, eller min skull.
fuck you.
nä sant.
Really?
japp, det finns ingenting där, inget jag.
Så hela din personlighet är fejk?
japp.
inget är äkta?
händelserna, sammanbrotten, tankarna är äkta, men det är mer reaktivt, nästan som jag lånar en personlighet för stunden för att underhålla mig.
SUCK!
ce la vie
Cella min jävla knytnäve! TÖNT!
Do you wash your mother with that mouth?
Va?
va inget.




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-01 14:17



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
lite halvgalet
var det en riktig konversation
eller spice:ade du upp den?
konversationer kan va så crazy
kommer inte ihåg många
mer känslan
jag tänker med känslor
även om jag bara
tänker med hjärnan...
2024-02-02

  Live2Dream VIP
lite halvgalet
var det en riktig konversation
eller spice:ade du upp den?
konversationer kan va så crazy
kommer inte ihåg många
mer känslan
jag tänker med känslor
även om jag bara
tänker med hjärnan...
2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP