Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Tystnad kommer
Tystnad går
Någon gång
Till människor
Tänk att andas
En sista gång
Väckas sen
Av ängla sång
Bara för att inse
Kunskap för dem som visste
Att det vi tog
Som verklighet
Bara va
En tillfällighet
En slag simulering
I hemlighet




Bunden vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-31 07:12



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Exakt så....
Underbart vackert (be)skrivet och verkligen något att se fram emot.
2024-01-31

  Live2Dream VIP
du kan lyssna på steve roach
speciellt "structures from silence"
han träffade änglar och var
i en annan värld
efter att ha hamnat i coma
han gör musik om den världen
sen dess...
2024-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP