Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick dessa ord av Liktenelegi: musik, höra, ropar. Det väckte minnen. Kapsylen var/är en konsertlokal i Stockholm. Skickar vidare tre ord till Gunwale. Så går stafetten vidare.


Kapsylen (Stafett)

 

Ropar ditt namn

högt inom mig.

 

Kan du höra?

 

Kan du känna?

 

Det var genom musik

vi möttes, ett annat språk.

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-19 12:49



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Kärleksfullt, litet nostalgiskt, väldigt rart. Bor inte långt från Kapsylen alls.
2023-11-19

  Gunwale VIP
Jag väljer att tänka att det rör sig om en ”högre” musik!
Nu kom jag att tänka på strängteorin …
2023-11-19

  Cikoria Blå VIP
Riktigt bra! Musik kan förena, musik är ett språk, ett känslornas språk.
2023-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP