Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad om natten

Exploderad skugga
Imploderat ljus

Ögonen justeras
fram och tillbaka
mörbultade av nattens plog

Det är långt till det böjda stålet
med sitt tunga gula ljus
från sin gyllene juvel

Den svarta natten pulserar
vänder ut och in på sig
I tjockt mörkt glitter
studsandes
på mina kämpande pupiller

Nattens frustande eter
härmar min fantasi

Fängslad
nog inte ensam
bakom vargtimmens mystiska
tunna
mardrömshinna




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-21 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP