Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv bland liv

Så vackert det är
när livet glider ur ens händer
varje dag
dag för dag
smälter vi bort
Åren passerar
i den solkyssta backspegeln
och glittrande snöfält
lämnas bakom
bredvid otaliga försök
att förstå




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2024-03-21 20:55



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Vackert diktat om det vi alla kämpar emot. Vår oundvikliga resa mot ålderdom och förfall. Briljant!
2024-04-02

  lodjuret/seglare VIP
'i den solkyssta backspegeln' känns texten just rar, en sådan väntans dag o tid underbar...
2024-03-22

  Emanuel Sigridsson VIP
Försoning i sin bästa form, milt tar sig tiden fram trots kommande förgängelse: Här glider frågan in: Vad är meningen?

Övertygelsen om att det finns något att förstå?

Svaret har uteblivit. Men det vackra är likväl vackert.
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP