Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A Diamond in the Rough

Den jag en gång var
har bytts ut till en starkare individ
Eller inte bytts ut
Transformerats, mejslats ut

Jag har gått igenom skärselden
Min egen skärseld
På djupt vatten har jag styrt
Dragits ner ibland
men alltid tagit mig upp

Se mig för den jag är nu
Inte den jag var
Hör mina nya insikter
De är födda ur mörker och ljus

Jag är jag
Jag kan inte vara någon annan
Jag har alltid varit jag
Jag har bara förädlats

Jag var en oslipad diamant
Nu är jag slipad
Men inte till fulländning
och jag tror jag vill ha det så
Några sneda kanter här och där

Alla är oslipade diamanter
Några förblir så
Det kanske är som det ska vara
Det kanske är vackrast, vem vet




Fri vers (Fri form) av HumanlyDivine
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-11-22 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HumanlyDivine
HumanlyDivine