Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en lögnare

Min själ blev injicerad med terpentin
och antänd
smält spöke blandat med
kol, blod och lovvord
en ny gryning för min själ
en nedbränd skog osandes av skam
på nytt gror

Efter jag öppnade min avgrund
och du föll ner
utan säkerhetsbälte runt hjärtat ditt
frontalkrockade du med mitt
och jag fick lära om mig
allting om mig själv
på nytt.




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-22 11:32



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
tror at det är bättre att leva i sanning , då blir man fri från alt då känner man sig renad i hjärtat
2023-11-28

  morgonstjärna VIP
det där med nedbränd skog fyndigt
och sant
skogen brinner och ur askan gror nytt liv


2023-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP